July 16, 2012

// It`s time for desert //


// chocolate&raspberries in love //

It`s time for dessert!
The result of sweet and bitter combination
is my summer cake
" chocolate and raspberries in love ".

500g dark chocolate
500g margarine ( or butter )
6 eggs
15 dag dark sugar
whipped cream
raspberries

Mix all ingredients and then bake at 180 degrees.
Add whipped cream and fresh
raspberries.
Hmmmm,..love it.

Bon appetite

annie


3 comments:

  1. Always , so wonderful! Love it!!! Hug, Barbara

    ReplyDelete
  2. Bilježim si receptić,jako mi se sviđa,prava ljetna rapsodija ukusa:)

    ReplyDelete
  3. Ovo zvuči primamljivo i osvježavajuće!!!
    Jesi li probala grčki jogurt (čvrsti jogurt ili acidofil procjeđen kroz vrećice za filter kavu)? Veliku čašu čvrstog jogurta procijedim kroz tri vrećice u čašama od 3 dcl nekoliko sati u frižideru (Vrećice znaju puknuti ako se pretjera s količinom) Kada se jogurt dobro procijedi, kao sir se lako izvlači iz vrećica. Na to se dodaju voćni preljevi (bobice, smokve prokuhane s medom) i sve je kao sladoled. Grci na takav jogurt dodaju samo med. Prosurfaj malo, možda nađeš i više informacija pa eto ideje za još jedan post.

    ReplyDelete