August 25, 2010

" Balearis"-čarolija prošlog vremena

Sigurno Vam se bezbroj puta dogodilo da kad imate određeni cilj za nešto naći ili kupit, ako ste dovoljno fleksibilni i radoznali, to Vas može odvesti ka još boljem cilju! Takav jedan bliski susret dogodio mi se
večeras dok sam sa ugodnim društvom šetala ulicama starog dijela Splita i naišla na ovaj izuzetan dućan " Balearis ",...stvari su odlične, nabava je iz Amsterdama, možete čak i nešto naručiti da Vam oni dostave. Rade mama i kći,..kada uđete u tu prostoriju imate osjećaj da ste u prošlom vremenu! Evo nekoliko slika!







Nisam mogla odoljeti, a da ne kupim dvije prekrasne ručkice za svoju komodu. Anniexx


6 comments:

  1. sviđa mi se ovo sve baš baš :) Maja

    ReplyDelete
  2. eee... iii... kakve su cijene?

    ReplyDelete
  3. Cijene su osrednje, ni preskupo ni jeftino, npr. sije na jedne ručkice je 35 kn, jedna staklena posuda za kolače ili peciva sa poklopcem je npr. 160 kn,...itd.

    ReplyDelete
  4. Annie blog ti je jednostavno prekrasan, a na ducanu ti zavidim, u Rijeci nemamo tako nesto. Kad vidim izbor rucki......
    Suncani pozdrav iz Rijeke, Biljana

    ReplyDelete
  5. Biljana hvala ti jako me veseli što si postala moj prvi sljedbenik! Ja sam upravo mišljenja da vi gore imate dosta takvih dućana! Tvoj blog je također predivan i naravno stvari koje radiš!!! Pozdrav sa sunčanog Čiova!!!

    ReplyDelete
  6. Bok!
    Vidjela sam tvoj blog i odlučila postati dio zajednica koja obožava prekrasne stvari.Pravi sam sljedbenik.Želja mi je otvoriti dućan koji bi pružio oku pravi doživljaj.Kombinacija knjiga,vintage decora za kuću,glazbu,opuštanje,modne kreacije.
    Pozdravljam tvoj blog jer je zaista prekrasan.Kada sam intezivno počela razmišljati o poslu naišla sam na tebe. Ballearis je dućan koji je najbliže mojoj viziji.obožavam ga.

    ReplyDelete